Poznati

Direktno.rs

28. 02. 2021. 21:53 0

"Bilo je užasno": Kejt Vinslet o kritikama na račun izgleda

Glumica Kejt Vinslet, zvezda čuvenog filma "Titanik", prisetila se bolnih trenutaka i kritika koje je dobila u vezi njene težine, u vreme kada je ovaj film objavljen.

Glumica, koja danas ima 45 godina, osvrnula se na okrutnost tabloida koji su podržavali njeno omalovažavanje kasnih 90-ih, kada je imala 19 godina.

- Bilo je gotovo smešno koliko su bili kritični i direktini novinari. Prokomentarisali bi moju težinu, procenili koliko kilograma imam, ispisali navodnu dijetu na kojoj sam bila. Bilo je užasno, tako uznemirujuće za čitanje -  rekla je u novom intervjuu za "The Guardian".Priznaje da je sve to jako uticalo na njeno samopouzdanje te da zbog toga nije želela da ode u Holivud.

- U dvadesetim godinama ljudi su puno razgovarali o mojoj težini. Pozivali su me da komentarišem svoj fizički izgled, a onda sam dobila oznaku da sam odvažna i otvorena. Ne, samo sam se branila - kazala je.U to vreme kritike su je pogađale, ali je istakla da se sad puno toga promenilo.

- Dirnuta sam time koliko je sada sve drugačije. Verujem da danas žene osećaju međusobnu povezanost i da se sada manje boje reći ono što misle - dodala je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati