Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Mediji ]

28. 02. 2021. 13:38 5

Branka Katić: Intuicija mi kaže da neću umreti od korone

Glumica Branka Katić prokomentarisala je situaciju sa koronavirusom i navela da nam je u ovom trenutku strah najveći neprijatelj.

Katić već godinama živi na relaciji London - Beograd, a sada je otkrila kako se ponašala tokom prvog talasa koronavirusa, kao i kako se povodom ove situacije oseća trenutno.

- Pa, ja sam onaj prvi udar korone provela u Londonu, dezinfikovala sam sve što je ušlo u kuću, a onda sam shvatila... Nekako moja intuicija mi kaže da neću od korone umreti. Mislim da sam je čak i preležala, a sada sam se već vakcinisala - rekla je Katić i dodala:- Bitno je poštovati sve mere, da bismo bili sigurni i da ne bismo jedni druge ugrozili. Razne pandemije dolaze i odlaze, razni gripovi, ne kažem da ovo nije ogroman problem, ali mislim da je strah još veći problem. Strah nam je veliki neprijatelj, tragično je što je toliko ljudi izgubilo život. Šta da vam kažem, sve je to život, mislim da je strah od svega toga gori - ispričala je Katić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati