Poznati

Milan Zarić

27. 01. 2021. 23:09 31

Ivanović: Pijani Sarapa mi psovao majku i rekao mi da p**** k****

"Upravo me zvao Predrag Sarapa, pijan, da mi kaže da p**** k**** i da će mi je***i mater", napisao je voditelj Ivan Ivanović na Tviteru, gde je obelodanio i da je samo obraćanje Sarape, uzdanice televizije Pink, bilo zapravo mnogo neprijatnije, budući da je novinar televizije Pink otvoreno zapretio Ivanoviću.

Predrag Sarapa, udarna pesnica medijske naprednjačke mašinerije, potpuno je pogubio konce. Pokazao je to kada je odgovorio Ljubodragu Stojadinoviću i Nenadu Kulačinu, pritom pomenuvši i portal Direktno.rs, naravno rečima nedostojnih nekoga ko radi na televiziji sa nacionalnom frekvencijom, da bi sa takvim ponašanjem nastavio večeras, kada je izvređao Ivana Ivanovića.

Povodom za njegovu reakciju bila je objava Ivanovića na Tviteru, gde je, nakon izjave Nikole Selakovića u kojoj je naveo "da nije Stefana Nemanje, mi ne bismo bili Srbi, ne bismo se prezivali na 'ić'", Ivanović napisao:

- Sarapa nije Srbin?! U šoku sam!

Nije prošlo mnogo od ove objave, a voditelju su stigle pretnje od "novinara" televizije Pink.

- Upravo me zvao Predrag Sarapa, pijan, da mi kaže da p**** k*** i da će mi je***i mater. I da p**** k**** ustašama. Itd, itd... Novinari su stvarno dno dna. Ne znam da li je on UNS ili NUNS, ali svejedno - istakao je voditelj televizije Nova S.

A onda je u narednoj objavi naveo šta mu je to sve Sarapa napisao na društvenim mrežama.

- Ti si moj, Vidi sa Selakovićem da ne budeš moj. Ali moj si - otvoreno je zapretio Sarapa Ivanoviću, da bi onda poručio na društvenim mrežama:

- Izvinjavam se pokojnom ocu Branku što ga vređa klovn i majmun Ivan Ivanović, dvorska luda, da mi Sarape nismo Srbi. Odbraniću čast krvlju - napisao je Sarapa.

Na ovu otvorenu pretnju još jednom je reagovao Ivan Ivanović, koji je pozvao udruženja da reaguju.

- Videli smo kako se reaguje kada se preti novinarima. Ali šta se radi kada novinari hoće da ubijaju građane??? Zanima me stav stručnjaka iz UNS i NUNS. Nikada se još nije desilo, pa eto, zanima me.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati