Poznati

I. D.

21. 01. 2021. 13:43 0

Berni kao modna ikona, Seve u američkom kupaćem i Josipa o Gaginom "prosečnom" nastupu

Iako je bilo očekivano da inauguracija Džoa Bajdena bude glavna vest, pažnju medija i korisnika društvenih mreža "ukrali" su neki spontani momenti, ali i reakcije javnih ličnosti.

Jučerašnja inauguracija Džoa Bajdena donela nam je nekoliko zanimljivih događaja.

Pre zvaničnog proglašenja sedamdesetosmogodišnjaka za novog predsednika SAD, dobili smo potvrdu da hrvatska pop pevačica Severina itekako prati svetske događaje. Ona je putem Instagrama objavila fotografiju u jednodelnom kupaćem kostimu sa printom američke zastave.Kada je Donald Tramp sa suprugom Melanijom napustio Belu kuću i sleteo na aerodrom na Floridi, bivša prva dama je pokazala da je prilično umorna od "propisanog" ponašanja. Iako je Tramp stao kako bi se fotografisao za medije, Melanija je samo produžila, očigledno željna da se skloni iz javnog života.Na inauguraciji je najveći modni hit bila odevna kombinacija Bernija Sandersa. Velike zvezde su pažljivo birale šta će obući za ovaj događaj, dok je neprežaljeni (zamalo) demokratski kandidat na nedavnim izborima odlučio da se pojavi u jednostavnoj i svedenoj odeći, sa upečatljivim detaljem u vidu rukavica "bez prstiju". "Mittens", kako ih zovu Amerikanci, izazvale su ogromnu pažnju javnosti, a Berni je poslužio kao inspiracija za pregršt mimova.

Dosta se govorilo i o nastupu Lejdi Gage koja je imala zadatak da otpeva američku himnu. U prepoznatljivo dramatičnom maniru ona je izvela čuvenu numeru, ali se njen nastup nije svima dopao, uključujući hrvatsku zvezdu Josipu Lisac.Čuvena pevačica je pre samo godinu dana imala isti zadatak, a njeno pevanje hrvatske himne podelilo je tamošnju javnost. Jedni su je hvalili zbog prepoznatljivog ekstentričnog izvođenja, dok su drugi komentarisali da je ceo nastup "nerazumljivi fijasko". Ona je pak prokomentarisala Gagino jučerašnje izvođenje i navela da je u pitanju "prosečan" nastup.

- Ne bih ja nikoga učila, ona je svoja i zna. Ja samo mogu da pokažem sebe. Gaga je bila obučena u crveno-crno, isto kao i ja. Ja sam još imala crveni šešir i zbog toga bila podložna kritikama ljudi koji možda to ne razumeju. Moram vam reći da je Lejdi Gaga u svojoj interpretaciji isto dodala improvizaciju van teme. Nije Lejdi Gaga tako strašna pevačica. Dosad sam čula mnogo američkih pevača koji su himnu izveli na svoj način. U tome i jeste poenta. Mislim da je Gaga to izvela prosečno. Ona je dosta jednostavna u svom muzičkom izražaju. Ne bih imala ništa ni za ni protiv, izvela je onako kako ona to izvodi - rekla je Josipa za Večernji list.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati