Poznati

A. O.

19. 01. 2021. 13:23 2

Milena Vasić o Aleksiću: Agresivan i navalentan demagog

Glumica Milena Vasić govorila je danas o prvom utisku kad je upoznala nastavnika glume Miku Aleksića.

- Ja sam Miku upoznala na privatnoj proslavi i tada sam prvi put sedela sa njim, iako sam slušala priče o njemu, imala sam iskustvo vrlo neprijatnog druženja, agresivnog i navalentnog čoveka, demagoga, koji mora da bude u pravu u svakoj sekundi, da vodi glavnu reč, a sve to pod velom očinstva, patrijarhata, sve u svemu jedan vrlo neprijatan susret. Nije ni prvi put da vam neko ne prija u društvu, ali meni ostavio utisak jedna druga stvar - kako je napravio toliki kult i okupio glumce i posle fakulteta - rekla je glumica za TV Prva.

Milena Vasić je ispričala kako je doživela šokantna saznanja o dešavanjima u kultnoj školi.

- Videla sam na Mileninom instagram profilu šta se desilo, morala sam dva puta da pročitam, nisam mislila da je to to, još jednom sam otvorila profil misleći da je neki drugi smisao svega toga, da je neki film, serija, to je bio šok za mene. Mi smo iz branše tri danu u šoku, svi iz branše, osećaj mentalnog silovanja prisutan je kod svih nas, ne pričamo više toliko o tome, koliko nosimo to u sebi, pokušavamo da svarimo i shvatimo - rekla je ona i nastavila:

- Konkretno govoreći o ovim divnim devojkama, mojim prijateljicama, svako novo saznanje je sve veći šok. Iznenadila me je i Ivina izjava, to mi je još veći šok, kao šok samo da raste - rekla je Milena i opisala susret sa Mikom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati