Poznati

I. D.

18. 01. 2021. 12:55 5

Skaj Vikler: Užasno se osećam zbog svih koji su stradali

Muzičar Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler, prokomentarisao je na Fejsbuku navode glumice Milene Radulović da je bila žrtva seksualnog zlostavljanja od strane Miroslava Mike Aleksića, profesora glume u školi koju je i on pohađao.

Nakon Hane Selimović, Miodraga Radonjića i Bojane Maljević, koji su se putem društvenih mreža oglasili povodom slučaja koji je potresao Srbiju, svoj stav podelio je i muzičar Skaj Vikler.

On je na Fejsbuku potvrdio da se na časovima Mike Aleksića "čašćavalo uvredama".- Poznajem Miku, to sam zapravo mislio do sada. Početkom devedesetih godina je grupa bila u RTB-u, Vuk Kostić mi je bio klasić. Čini mi se da je jedini koji je nastavio da se bavi glumom, ja sam odlučio da ću ipak to drugo, to sa muzikom. Bilo je slanja na umivanje, bilo je teških priča, sticala se navika da se ne zapostavlja literatura, čašćavalo se uvredama, i bile su pauze u njegovom izlaganju - predavanju i te preteške tišine u prostoriji punoj dece koja, uključujući i mene, nisu baš sasvim shvatala o čemu se u priči radilo - napisao je Miljenović i dodao:- Ovo crnilo je razorilo, potpuno neočekivano, neoprostivo i užasavajuće. To nema veze sa metodama, to je u vezi sa nečim drugim, monstruoznijim. Užasno se osećam zbog svih koji su stradali, i zahvalan sam na hrabrosti koju pokazuju, jer zbog njih moje dete može da živi u svetu gde ima jednu klopku manje, hvala - zaključio je muzičar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati