Poznati

Direktno.rs

17. 01. 2021. 09:34 16

Ivan Ivanović: Sramota me je i besan sam

Popularni voditelj Ivan Ivanović uputio je reči podrške glumici Mileni Radulović nakon njene ispovesti za "Blic" u kojoj je navela da je silovana od strane Miroslava Mike Aleksića, poznatog učitelja glume.

Ivanović je na svom Tviter profilu iskazao šok zbog informacija koje od sinoć izazivaju snažne reakcije javnosti.

On je napisao da je besan zbog onoga što se dogodilo, ali i zbog komentara pojedinih osoba.- U šoku sam. I zbog istine i zbog reakcije nekih ljudi. Sramota me je i besan sam. U mnogim intervjuima spominjali smo tu školu glume kao nešto wow. Stidim se. Saosećam sa devojkama i podržavam ih svim srcem. I stvarno vas molim da pazite šta pišete - napisao je Ivanović.Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić, čuveni vlasnik škole glume, sinoć je priveden u stanicu policije, jer ga je više devojka prijavilo za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i poznata glumica Milena Radulović.- Sve je pažljivo isplanirao. Koristio je situaciju što smo bile u šoku. Osim toga što vam se sve to dešava, uvek je tu bio i strašan osećaj da je tu, u blizini, gomila druge dece. Nadam da će se same javiti i sve prijaviti. Mnoge su sada majke i bolje razumeju da silovanje dece mora biti zaustavljeno. Ne samo ovo, nego i svako drugo silovanje - rekla je Radulović u ispovesti za "Blic".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati