Poznati

Direktno.rs

17. 12. 2020. 16:48 0

"Živimo život kao i ranije, samo još slađi"

Ivana Maksimović, naša proslavljena strelkinja, osvajačica olimpijskog srebra i nosilac zastave na otvaranju Olimpijskih igara, otkrila je kako je roditeljstvo uticalo na nju, kao i kako provodi vreme kod kuće.

Maksimović je u braku sa košarkašem Danilom Anđušićem, a pre dve godine dobili su sina Filipa. Ivana je otkrila na koji način je rođenje deteta promenilo njene navike.

- Prvih godinu dana sam se dosta toga odricala, ali ništa mi to nije palo teško, jer je on bio moja najveća želja dugo godina! Danilo i ja se trudimo da prilagodimo Filipa našem životu, mislimo da to i jeste poenta. Naravno, treba osluškivati i usmeravati svoje dete u skladu sa njegovim potrebama. Ali, kada je nešto veliko u pitanju kao što je stil života, putovanja, veliki broj ljudi u okruženju, to je nešto na šta dete treba da se navikne. Mi smo u tome uspeli i živimo život kao i ranije, samo još slađi, još lepši sa Filipom. I to nema cenu - rekla je uspešna sportistkinja.Kada je počeo karantin zbog pandemije koronavirusa, ona je u društvu supruga često kuvala, dok je sa sinom koristila slobodno vreme za vežbanje. Kako još provodi vreme kod kuće?

- Život je drugačiji nego na početku godine, Danilo sada trenira dva puta dnevno, ima utakmice. Kod kuće uvek pomogne da se spremi ručak, brine oko Filipa, a večeri su uvek rezervisane za nas, za čašu dobrog vina ili film, ili društvene igre sa prijateljima. Sve slobodno vreme sam iskoristila i za rad na kolekciji novih torbi. Trudimo se da svaki dan bude drugačiji. Volim kada kuvamo zajedno, kada vežbamo zajedno, a sa Filipom nema stajanja i to mi super dođe kao celodnevni trening - ispričala je Maksimović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati