Poznati

Direktno.rs

04. 12. 2020. 10:04 1

"Razvod ne znači rat, ne kajem se ni zbog čega"

Glumica Anđelka Prpić nedavno se razvela od Darija Prpića, sa kojim je provela devet godina u braku. Sada je prvi put govorila o rastanku i u kakvim je odnosima sa bivšim mužem.

Anđelka je poslednjih meseci bila tema broj jedan zbog razvoda od Darija Prpića. Mediji su prenosili da je jedan od faktora njihovog rastanka to što je Prpić prevario Anđelku sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, ali ti navodi nikada nisu potvrđeni.

Posle dužeg perioda nagađanja i pretpostavki javnosti, glumica je odlučila da ispriča svoju verziju priče.- Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo - rekla je Anđelka i otkrila da li se kaje zbog nečega iz prošlosti.

- Ništa što je postojalo pre 2020. godine ne bih bacila, sklonila, zataškala. Ni zbog čega se ne kajem. Nemam potrebu da pritisnem "delete", naprotiv - dodala je glumica.Anđelka nije komentarisala navode medije tokom prethodnih nekoliko meseci, niti je otkrila razlog rastanka od bivšeg supruga. Navela je da je osećala potrebu da najbliže tokom tog perioda zaštiti od reakcija javnosti.

- Kao jedina koja se u porodici bavi javnim poslom, moja je odgovornost da sve njih sačuvam, ali i naše prijateljstvo i poštovanje koje smo zadržali - objasnila je glumica za "Hello" magazin.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati