Poznati

Direktno.rs

01. 12. 2020. 13:33 0

Lečić: Seka je nacionalno blago, tumor se leči od glave

Ti si uvek bila deo naroda zato ga tako dobro razumeš, a i on tebe. Svi te volimo Seko. Pobedićemo ovaj tumor - posle Dragana Bjelogrlića i Branislav Lečić javno je stao u odbranu glumice Seke Sablić, nakon što je prošle nedelje bila meta uvreda poslanika SNS-a Marka Atlagića u Skupštini Srbije i njegovih stranačkih kolega.

Glumac i političar je na društvenim mrežama napisao da je Seka Sablić "nacionalno blago" i oštro je osudio celokupnu vlast za sve što se trenutno dešava.

- Seka Sablić je naše nacionalno blago. Tumor koji hoće da metastazira u našem nacionalnom telu potiče od glave i leči se hirurškim putem i hemioterapijom, ili NARODNOM MEDICINOM - naglasio je Lečić i dodao:- Ti si uvek bila deo naroda zato ga tako dobro razumeš, a i on tebe. Svi te volimo Seko. Pobedićemo ovaj tumor! Nedostatak humora i samoironije ponekad ume da zavede i obrazovane ljude da posluže velikom zlu! A da toga nisu svesni. P.S: Ti si samo još jedan znak za opštu mobilizaciju! Druga greška nam se neće desiti. Zato sam se i prihvatio ove časne dužnosti - završio je glumac i političar.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati