Poznati

Direktno.rs

24. 11. 2020. 20:00 0

Bila seks simbol, sada postaje kuvarica (FOTO)

Hrvatska pevačica Ivana Banfić rešila je da je vreme da promeni profesiju, pa je tako na svom Instagram profilu najavila da pokreće svoj novi šou.

Ivanu pamtimo kao jednu od seks simbola jugoslovenske dens muzičke scene, a proslavila se duetom "Godinama", koji je bio najveći hit i najslušanija pesma, a koji je snimila zajedno sa Dinom Merlinom.Ivana se već neko vreme primirila što se muzike tiče, a budući da i tako zbog cele situacije sa koronavirusom mnoge njene kolege sada ili ne rade ili imaju znatno manje posla, i ona je rešila da sebi nađe novi izvor prihoda.

Kako je kuvanje i pisanje blogova sve popularnije svuda u svetu, a rastom društvenih mreža kuvarski blogovi počeli su nicati kao pečurke posle kiše toj "zajednici" će se pridružiti, kako je nedavno najavila, i sama Ivana.

Na svom Instagram profilu pratiocima je najavila projekat u nastajanju kog je očito nazvala "I Bee Cooking Show".Kako je pre godinu dana otkrila na Instagramu, posvetila se čišćenju tela i duha i odlučila je da živi isključivo od sirove hrane koju sama uzgaja.

- Dosta sam bila u sebi i posvetila unutrašnjem duhovnom delu sebe. Čišćenje tela i duha. Iz ishrane sam izbacila so, biber, veštačke začine, meso, ribu, mlečne proizvode, šećer, kafu. Pijem samo vodu i biljne čajeve. Jedem sirovu hranu iz svoje bašte, koje sam sama uzgajala od semenke do stola i mojih usta. Pravim super smutije od voća i povrća - priznala je tada pevačica.Inače, Banfićeva je prošle nedelje proslavila 51. rođendan. Muzika je i dalje njena najveća ljubav, ali Ivana je odabrala mirniji život sa sinom 10-godišnjim Janom i suprugom Krunom Ladišićem u mestu pored Siska. Tamo uzgajaju svoje voće i povrće, a ljubav prema kuvanju pevačica je prenela i na Jana koji već sada odlično kuva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati