Poznati

Direktno.rs

23. 11. 2020. 11:47 3

Georgiev za Direktno: Zgrožen sam mržnjom vlasti na odlasku

Ja sam zgrožen neodustajanjem vlasti u odlasku da po svaku cenu iskaže svoju mržnju, koja je potpuno neosnovana i koja sadrži lažne optužbe. Optužiti mene da sam bezbednosno interesantna ličnost je, u najmanju ruku, skandal. Nakon što su mi usvojili žalbu na prethodnu zabranu, odmah zatim su mi izdali novu zabranu, kako su rekli, do daljnjeg. Na sve to su izjavili da postoje, ipak, činjenice koje čvrsto ukazuju da sam ja bezbednosno interesantan, rekao je Vlado Georgiev, naš proslavljeni kantautor, u izjavi za Direktno.rs, povodom najnovije zabrane ulaska u Crnu Goru na period od deset godina.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Crne Gore usvojilo je žalbu advokatske kancelarije Tomanović koja zastupa Vlada Georgieva i poništilo je Rešenje o zabrani ulaska u Crnu Goru, ali je Uprava policije Herceg Novi ponovo zabranila ulazak Georgievu i to na period od 10 godina, saopšteno je iz kancelarije Tomanović.

Upitan da li očekuje da se zabrana ukine kada se formira nova vlada, Georgiev odgovara:

- Svakako da očekujem. Mislim da će zabrana biti ukinuta sa dolaskom nove vlade koja će, nadam se, biti reprezent jedne normalnije Crne Gore gde se neće potencirati na montenegrinstvu - nekom novom pravcu u kojem je krenula prethodna vlast. To montenegrinstvo je, zapravo, šifra novog Crnogorca koji nema dobro raspoloženje prema Srbima, pravoslavlju, koji zagovara, tobož neku, sekularnu državu, sa ciljem da se kompletna istorija zaboravi i prebriše i prekroji. Jednostavno, kompletna agenda protiv Srba na teritoriji Crne Gore. Narod je izašao na prethodne izbore i pokazao da ne želi montenegrinsku vlast, već da želi Njegoša i Svetog Savu i Svetog Vasilija i da je to nešto što je nepromenljivo. Ne možete Srbe pretvoriti u nešto što vi želite i zabraniti im da to budu, namećući ambijent i klimu da je neko kao takav nepoželjan.
Georgiev komentariše i opstrukcije iz Beograda na proces formiranja vlade u Crnoj Gori.

- Aleksandar Vučić je najbolji pajtos Mila Đukanovića i da apsolutno čini sve da pomogne da se ta Vlada ne formira, kako bi njegov pajtos opet nekako, na neki način, opet bio taj suvereni vladar te njegove montenegrinske Crne Gore, za koju Vučića nije ni najmanje briga, kao ni za taj narod koji dole živi - zaključuje Vlado Georgiev za Direktno.rs.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati