Poznati

Direktno.rs

15. 11. 2020. 13:02 1

Ana Ivanović priredila iznenađenje: Evo šta će da učini za fanove!

Bivša teniserka Ana Ivanović objavila je na svom Instagram profilu da će narednih dana da odgovori na sva pitanja i pozvala fanove da joj pišu.

Bivša prva teniserka sveta objavila je fotografiju na kojoj stoji u kratkom belom topu koji ističe njen savršen stomak.

Uz osmeh je pratiocima saopštila kako ima iznenađenje za njih.- Spremite se za jedno iznenađenje. U dolazećoj nedelji odvojiću malo vremena za vas i odgovoriću na neka vaša pitanja o tenisu, hrani, i modi - napisala je Ana i dodala:

- Postavite pitanja u komentarima ispod, a ja ću narednih dana odgovoriti na njih.Ivanovićeva je pre četiri godine rešila da završi svoju karijeru, dok se dve godine kasnije udala za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, a zatim dobila i dva sina, Luku i Leona.

Ana, uprkos svemu, nije prestala da vodi zdrav sportski život , pa je javnosti uvek zanimljiv i način  na koji vežba, kao i njena posebna ishrana koje se pridržava.

Takođe, teniserka je postala i ikona stila, pa ne čudi što mnoge fanove interesuje da dobiju i poneki modni savet od nekada najbolje teniske igračice sveta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati