Poznati

Direktno.rs

12. 11. 2020. 06:00 0

Sada je trudna, a niko nije znao da se udala pre 2 godine!

Uspešna manekenka Ivana Korab u razgovoru za magazin "Story" govorila je o trudnoći i vantelesnoj oplodnji kojoj se podvrgla.

Ona je sada u sedmom mesecu trudnoće, a prinova se očekuje u januaru.

- Prestala sam da treniram još kada sam otpočela proces vantelesne oplodnje, jer mi je doktor rekao da mi je telo previše zategnuto i da moram mišićavost da svedem na najmanju meru. Otkad sam ostala trudna, lekari su mi rekli da mogu samo u laganu šetnju, kao i da smem da praktikujem isključivo neke lagane aktivnosti. Naglasili su mi da ne smem nikako da treniram kao ranije - ispričala je Ivana.
- Išli smo na vantelesnu oplodnju i prilično smo se pomučili oko trudnoće, tako da je nama ovo nešto najlepše što je moglo da nam se desi i što smo željno s nestrpljenjem iščekivali - priznala je manekenka.

Kako je rekla, decu obožava, i neće biti iznenađenja u ulozi majke.

- Dosta sam angažovana oko mojih bratanaca i provodim mnogo vremena s njima. I, inače, decu obožavam, tako da zaista mislim da ne može ništa posebno da me iznenadi. Jedino što će naš sin biti biti moje prvo dete pa će osećaj biti potpuno nov za mene, a supru već ima divnu ćerku iz prvog braka - rekla je Ivana koja je nedavno proslavila drugu godišnjicu braka sa svojim izabranikom, za kog se udala u tajnosti, daleko od medijske pažnje. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati