Poznati

Direktno.rs

30. 10. 2020. 18:06 0

Kanije poklonio Kim hologram njenog pokojnog oca (VIDEO)

Američki reper Kanije Vest poklonio je svojoj supruzi, rijaliti zvezdi Kim Kardašijan, poklon iz snova.

Kim je pre nekoliko dana napunila 40 godina, a sada je otkrila šta joj je Kanije poklonio na ovaj poseban dan.

U pitanju je hologram njenog pokojnog oca Roberta Kardašijana koji je preminuo pre 17 godina. Robert se u vidu holograma "obratio" ćerki i okupljenima i usput izgovarao reči koje je smislio Kanije.- Srećan rođendan Kimberli. Pogledaj se, sada imaš 40 godina i odrasla si. Izgleaš lepo baš kao i kada si bila devojčica. Nadgledam tebe, tvoje sestre, brata i vašu decu svakog dana - izgovorio je hologram Kardašijinog oca.

- Veoma sam ponosan na ženu kakva si postala i na sve što si postigla, na tvoj naporan rad i na sve poslove koje si izgradila, neverovatni su. Najveći utisak mi je ostavilo to što želiš da budeš advokat i da nastavis s mojim nasleđem. To je dugačak i težak put, ali je vredno toga. I uz tebe sam kroz svaki korak.Potom je usledio deo koji je nasmejao sve prisutne jer je bilo očigledno da je tekst koji je hologram izgovarao - osmislio Vest.

- Udala si se za naj naj naj najgenijalnijeg muškarca na celom svetu Kanjea Vesta, ali ti si naj naj naj naj najbolja majka svojoj deci i oni su savršeni - dodao je hologram i ubrzo nestao.- Za rođendan, Kanje mi je poklonio najpromišljeniji poklon u životu. Posebno iznenađenje sa neba. Hologram mog oca. Tako je izgledao realno i gledali smo ga iznova i iznova, ispunjeni mnoštvom emocija i suza. Ne mogu ni da opišem šta je ovo značilo za mene i moje sestre, mog brata, mamu i najbliže prijatelje da proživimo zajedno. Hvala ti puno Kanje za ovo sećanje koje će trajati ceo život - zahvalno je napisala Kim uz video.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati