Poznati

Direktno.rs

26. 10. 2020. 09:38 1

Borjan: Čistio sam pekaru u TRI ujutru, pa delio novine

Golman Milan Borjan nedavno je ispričao kakva sećanja i traume vuče iz detinjstva, pošto je odrastao za vreme bombardovanja.

- Bio je to jedan veoma težak period za mene i moju porodicu. Bio sam klinac, mislio sam petarde pucaju i onda gledajući oca, majku, babu i dedu kako žure bio sam i uplašen dosta. Jedna veoma teška trauma iz detinjstva mi je to, ali bože moj, možda sam zato i postao bolji čovek danas - ispričao je Milan u emisiji "Preživeli".

Sportista je potom dodao da je i on vredno radio kako bi pomogao porodici da zaradi, dok je više njih živelo u malom stanu.- Kad smo došli u Beograd došli smo kod moje tetke. Tu smo živeli u malom stanu od 40 do 50 kvadrata, a nas je tada bilo oko 13. Stvarno je bila borba, ja sam ustajao sa ocem svako jutro u tri sata, delili smo novine. A od devet uveče do ponoći smo čistili jednu pekaru - rekao je Borjan na televiziji "K1".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati