Poznati

Direktno.rs

21. 10. 2020. 14:26 2

Bane Vidaković: Deci sam rekao da se od droge umire

Glumac Bane Vidaković nedavno je priveden zbog optužbi za dilovanje droge, međutim, u najnovijem razgovoru za "Story", objasnio je da je u pitanju "najobičnija glupost".

- Odavno sam navikao na medijske prljavštine, dugo sam im neomiljen. Ali otvoreno pričam o svojim porocima, iako mi je majka govorila da ne budem toliko iskren sa novinarima. Bio sam kolateralna šteta, novinari su od toga napravili temu od pet dana. U piitanju je bila najobičnija glupost, a slučaj verovatno neće ni stići do suda - rekao je Vidaković pomenutom mediju na pitanje da lii osetio nedostatak empatije na svojoj koži kada je njegov slučaj bio tema broj jedan svih medija.

Glumac je imao podršku kolega, ali je pojasnio da li je ceo skandal uticao na njegov posao.- Kolege koje me znaju, znaju da ja ne mogu da budem diler. Prezirem dilere i oni unaju koliko dugo se borim protiv toga. Zbog sopstvene zavisnosti, kroz koju sam ranije prošao, hteo sam da držim školu klincima šta da izbegavaju. Potpuno je imanentno jednom mladom čoveku da hoće da proba sve. Otrov bi popio kada bi znao da neće da umre. Što je inteligentniji, to je u većoj opasnosti. Svoju decu sam pošteno naplašio, rekao sam im da se od droge bukvalno umire. Možda nije fer, ali je efikasno - priznao je Vidaković.

On je naveo i da već dugo ne troši novac na nedozvoljene supstance.- Ja sam rekonvalescent, koji je na lekovima već dug period, sigurno petnaest godina. Da bih mogao da se manem toga, morao sam sebi da obećam daviše neću baciti ni dinara na to smeće. A sigurno sam kupio bar pet mercedesa tim dilerima. U tim godinama sam puno zarađivao. Onda sam sebi rekao da više neću bacati novac na to. Ako mi neko ponudi na žurki, neću da odbijem, ali da ja trošim, ne dolazi u obzir - zaključio je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati