Poznati

Direktno.rs

19. 10. 2020. 18:10 2

"Bio sam najpopularniji, a najsiromašniji čovek u zemlji"

Glumac Voja Brajović je ovogodišnji laureat priznanja koje dodeljuje Udruženje filmskih glumaca Srbije. Umesto na Letnjoj pozornici u Niškoj tvrđavi, nagrada mu je uručena u jednom bioskopu u tom gradu.

- Kada čovek dobije važnu nagradu poput Zlatne palme, pulske Arene ili Oskara, često ne može da priča o tome. Ali kada dobije "Pavla Vuisića", to je ogromna čast. Ovakvo priznanje se ne osvaja, ono se dobija. I tada čovek mora da se zamisli, da li je to neka uteha, pokušaj da se umetnik zavara da nije uzalud radio, u mom slučaju, evo, 50 godina na sceni i ekranima. Sada vidim da nije sve bilo uzalud - rekao je Brajović povodom dobijanja nagrade magazinu "Gloria".

On je dodao i da veruje da su u čuvenim "Otpisanim" svi više voleli baš Paju, ali i da se tog vremena seća sa setom.- Bili smo veoma mlada ekipa, ja s nepune 24 godine, Gaga, stariji šest godina, takođe je bio klinac, a Miki Manojlović od mene mlađi godinu dana. Tada su nas, naravno, producenti ucenjivali, a novac od prvih "Otpisanih" potrošili smo pre završetka snimanja - ispričao je Brajović i dodao:

- Bio sam u tom periodu verovatno najpopularniji, a najsiromašniji čovek u zemlji.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati