Poznati

Direktno.rs

15. 10. 2020. 16:27 0

Izgubio bebu, pa rasplakao gledaoce nastupom (VIDEO)

Pevač Džon Ledžend na sinoćnoj dodeli Billboard Music Awards posvetio je pesmu svojoj supruzi Krisi Tejgen koja je nedavno doživela pobačaj u petom mesecu trudnoće.

Sinoć je održana dodela Billboard Music Awards tokom koje je poseban nastup imao Džpn Ledžend. Naime, on je izveo pesmu "Never Break", a pre izvedbe poslao je poruku svojoj supruzi Krisi Tejgen.

- Ovo je za Krisi - rekao je pre nastupa i počeo da peva kompoziciju čije reči su potresle mnoge slušaoce.

"Nikad se nećemo slomiti, izgrađeni na temelju dovoljno jakom da ostanemo, nikad se nećemo slomiti, i kad se voda digne, i planine tresu, naša će ljubav ostati", deo je pesme "Never Break" sa njegovog poslednjeg albuma "Bigger Love".

Slomila sam se kad je rekao: 'Ovo je za Chrissy'", "Toliko mi je žao zbog onoga što se dogodilo", "Tako mi je žao. Volim vas", "Slomila sam se. Toliku bol prolaze zbog gubitka malenog Džeka", samo su neki od komentara na službenom Instagram profilu Billboard Music Awardsa.

Ovo je prvi put da je Džon nastupio nakon gubitka deteta. 

Podsećamo, Krisi i Džon su sredinom septembra na društvenim mrežama podelili fotografije iz bolnice i otkrili da su izgubili bebu kojoj su dali ime Džek.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati