Poznati

Direktno.rs

06. 10. 2020. 15:22 0

Ostavila pevanje: Marija Šerifović postala jutjuberka (VIDEO)

Marija Šerifović rešila je da promeni profesiju, pa iz pevačica prelazi u popularne jutjubere, a izbacila je već i svoj prvi vlog.

Pevačica je danima unazad, na svojim instagram storijima, najavljivala veliki preokret u svojoj karijeri, ali niko nije znao da li je ozbiljna ili se samo šali.

Šerifovićeva je mesecima tokom trajanja karantina, koga se vrlo striktno držala, iz dosade snimala video dnevnike, dan po dan.U tim klipovima mogli smo videti šta radi u svom stanu, da li se dosađuje, snimala je svog psa u raznim dnevnim situacijama, pevala je fanovima, spremala obroke...

Očigledno je da je uvidela koliko su ti snimci bili gledani i rešila je da od toga napravi ozbiljniju priču i nastavi da se snima, pa je pre tri dana na svom "You Tube" kanalu napravila najavu prvog vloga, a juče i zaista objavila svoj prvenac.

Marijin prvi video sastoji se od materijala koji je pevačica snimala tri dana. Od pripreme za šou "Zvezde Granda", samog snimanja, odlaska kod šminkera, frizera, pripremanje kandidata za takmičenje.

Kako je zbog svojih urnebesnih i iskrenih reakcija jedna od omiljenih zvezda, Marija je i u svom prvom vlogu mnoge nasmejala do suza.

- Lutke moje, kako od pevanja za sada nema ništa, menjam profesiju! Nadam se da ćete uživati u ovom videu i, naravno, samo bez sikiracije - napisala je Marija uz vlog pod nazivom "Prestajem da pevam, postajem jutjuber".

U ovom momentu, pevačicin prvi vlog pogledalo je preko 115.000 fanova, a potpuno svi su oduševljeni njenom novom idejom.

- Marija, ti treba stvarno da se baviš ovim. Ako si sama montirala klip batali muziku - iskren je bio jedan od ljudi koji su pogledali video, dok je drugi osim pohvale Mariji i prozvao ostatak jutjubera.

- Ono kada jedna Marija Serifović snimi vlog, i bude bolja i zanimljivija nego 90% balkanske "You Tube" scene! Apsolutno žena koja stvara neke nove granice! Privilegija je ziveti u vremenu Marije Šerifović. Samo jako i bez sikiracije - poručio je ispod klipa.

Nema sumnje da će zahvaljujući njenom šarmu i vernoj publici i Mraija pokoriti i "You Tube" scenu, a pevačicin vlog možete pogledati u videu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Ne mrdam odavde

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati