Poznati

Direktno.rs

29. 09. 2020. 18:00 0

Sa filmskog platna u realnost: Igrit će roditi dete Džona Snoua!

Kada biste vernim fanovima serije "Igre prestola" rekli da njihov omiljeni lik Džon Snou čeka bebu sa Igrit, oni bi vam se nasmejali. Međutim, kada je reč o glumcima koji igraju ta dva lika, priča je zaista tačna.

Naime, zvezde serije "Igra prestola" Kit Harington i Rouz Lesli čekaju prvo dete. Lepu vest Rouz je otkrila kada je došla da pozira za magazin "Make". Iako joj se jasno video trudnički stomak, glumica nije želela da komentariše ništa o trudnoći.

Crno-bela fotografija jasno pokazuje da je glumica u poodmakloj trudnoći.

Inače, par je poslednji put u javnosti bio u januaru na dodeli Zlatnog globusa, a kako je Rouz naglasila, ona i Kit su tokom celog karantina bili u kući.

- Apsolutno zadivljujuće. Srećna sam zbog mog omiljenog glumca i predivne žene. Vau, Igrit će roditi dete Džona Snoua - samo je jedan od oduševljenih komentara fanova "Igre prestola" koji su još srećniji jer su u seriji navijali za ljubav Džona i Igrit, koja je definitivno okončana onda kada je Igrit žrtvovala svoj život za njegov.

Ljubav sa malih ekrana preselila se i u stvarni život ovog para za čiju vezu se šuškalo još na snimanju serije 2012. godine. Ipak su i sami potvrdili priču tek 2016, a Harington je jednom otkrio da mu je omiljeni trenutak u 10 godina snimanja bio kada je upoznao Rouz i s njom odradio prve scene.

Kit i Rouz venčali su se 2018. godine, uz prelepu ceremoniju u dvorcu iz 12. veka u Škotskoj. Venčanje su pokušali da obave u tajnosti, ali nisu uspeli.

Još jedna zanimljivost za verne fanove "Igre prestola" bila je anegdota vezana za to zašto njegova supruga s njim nije pričala tri dana. Naime, glumac je u jednom momentu ispričao ženi kako će završiti njegov lik Džona Snoua u "Igri prestola".

- Rekao sam supruzi kako završava i nije htela da razgovara sa mnom tri dana. A sama je pitala - ispričao je Kit tom prilikom.

Ovaj slavni par imao je i svoju lošu epizodu, a tiče se glumčevog lošeg ponašanja u javnosti.

Naime, Kit je, nakon završetka snimanja serije teško podneo što je svemu došao kraj i nije se najbolje snašao sa svojim osećanjima i počeo je da se opija. Zatim se dobrovoljno prijavio za rehabilitaciju, a čim je objavljena ta vest internetnom je počela kružiti snimka kako pijan tetura u jednom njujorškom baru. 

 Međutim, izgleda da je sve loše sada iza glumačkog para, a sada ih očekuje i najlepši period u životu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati