Poznati

Direktno.rs

25. 09. 2020. 09:52 0

RASTE STOMAČIĆ Stefana Veljković uživa u trudnoći! (FOTO)

Odbojkaška reprezentativka Stefana Veljković potvrdila je da će početkom sledeće godine dobiti bebu sa kolegom odbojkašem Srećkom Lisincem, a sada je ponosno pokazala i svoj trudnički stomak.

Stefana, koja je zbog zatvorenih granica zbog pandemije koronavirusa bila razdvojena od svog supruga, u svom domu u Jagodini čekala je otvaranje granica Evropske unije, ne bi li mu se pridružila u Italiji.

- Juče sam ušla u četvrti mesec i iz tog razloga nismo želeli ni Srećko, a ni ja, da se oglašavamo sa ovom divnom vešću. Na kraju krajeva, nikada nismo ni voleli da se puno priča o našem privatnom životu. Ipak, vest je lepa, nosim dečaka i Bože zdravlja u februaru ću se poroditi - govorila je pre dva meseca Stefana, koja je tad i potvrdila da je u drugom stanju.

Lepa odbojkašica, tom prilikom priznala je i da joj početak trudnoće nije bio lak.

- Mučnine su prošle, priznajem, bile su grozne. A sad sam super, mogla bih na trening - uz osmeh je priznala Veljkovićeva.

Iako je napomenula da je ovo novo za nju i da jedva čeka da postane majka, odbojkašica ipak ima planove da nastavi karijeru.

- Što se tiče planova, najveća želja mi je da se posle porođaja brzo oporavim i zaigram na Olimpijskim igrama. Međutim, pošto su ovo ozbiljne stvari, ne bih mnogo da planiram, naročito u doba ove nesrećne korone. U svakom slučaju, nisam završila odbojkašku karijeru - odlučna je bila tom prilikom Stefana, a sada je ponosno pokazala trudnički stomačić:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati