Poznati

Sanela Jovanović

25. 09. 2020. 05:09 1

KOŽA I LANCI: Gaga u jakni domaće dizajnerke! (FOTO)

Lejdi Gaga ovih je dana imala zapažen intervju gde je bila ranjivija više nego ikad, ali nama je u oko zapalo to što je "Monster Queen" ovoga puta obukla jaknu domaće kreatorke Marte Miljanić, koja za naš portal otkriva kako je do saradnje došlo.

Od Lejdi Gage uvek se očekuju samo najzanimljivije odevne kombinacije i njen tim uvek odabere samo najbolje komade odeće, a ovaj put izbor je pao baš na Martinu kožnu jaknicu.

- Već godinu dana izlažem u jednom šourumu u Los Anđelesu. Prema saznanjima koje imam, tim Lejdi Gage je došao baš tamo i između ostalog izabrali su i moj model, tačnije uzeli su kožnu jaknu sa lancima i bodljama - kaže Miljana i objašnjava nam da ni sama nije verovala da će pevačica ikad obući i pojaviti se baš u toj jakni.

- Nismo bili obavešteni u koju svrhu će jakna da im posluži, niti da li će biti za neko slikanje ili snimanje - objašnjava kreatorka.

Međutim, pre nekoliko dana desilo nešto neočekivano i do Marte je stigao jedan link na kome je mogla videti najavu za jedno Gagino gostovanje na jednoj od najgledanijih američkih televizija.

- Pre nekoliko dana je izašao kratak sažetak intervjua sa Lejdi Gagom za CBS News, a zatim i ceo intervju u kom je ona nosila komad koji sam dizajnirala zajedno u saradnji sa brendom iz LA Dulce Bestia - rekla nam je Marta Miljanić.

Marta takođe sarađuje i sa domaćim estradnim zvezdama, ali je imala i saradnje sa nekim novim holivudskim licima poput zvezde Nefliksa Loren Spid, zvezde Nikelodionove serije "Tandermenovi" Kire Kosarin, kao i pevačice grupe "Fith Harmony" Ali Bruk.

U video pogledajte kako izgleda Lejdi Gaga u jaknici naše Marte Miljanić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati