Poznati

Direktno.rs

24. 09. 2020. 10:37 0

STIGLA BEBA Poznati par dobio devojčicu! (FOTO)

Manekenka Điđi Hadid i njen partner, muzičar Zejn Malik, postali su roditelji. Hadid je na svet donela devojčicu, a ponosni roditelji lepe vesti su podelili na društvenim mrežama.

Malik je  bivši član planetarno popularnog boy benda One Direction, dok je Hadid jedna od najtraženijih manekenki današnjice. Njihova veza je neprekidno predmet interesovanja stranih medija, ali mladi par za sada uspeva da sačuva svoju privatnost od znatiželjnih očiju.

Ipak, lepe vesti o dobitku prvog deteta morali su da podele na društvenim mrežama.

Malik se obožavaocima obratio putem Tvitera i napisao da je na svet stigla "zdrava i lepa beba", dok je njegova izabranica napisala da im je ćerka već promenila svet i da je "zaljubljena u nju".

Điđi i Zejn počeli su da se zabavljaju 2015. godine kada se manekenka pojavila u spotu za njegov debi singl "Pillowtalk". Od tada je njihova veza prolazila različite faze, nekoliko puta su raskidali, ali su krajem prošle godine odlučili da ipak ne mogu jedno bez drugog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati