Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Story ]

24. 09. 2020. 09:20 0

Ćerka Miše Janketića: Tata je uvek prisutan

Glumica Milica Janketić otkrila je kako je protekao dan venčanja koji je dugo planirala, ali i koliko joj je tom prilikom nedostajao tata, legenda sprskog glumišta - Mihailo Miša Janketić.

Milica je za časopis "Story" ispričala da je proslava dugo planirana i zamišljena u drugom obliku, ali je nju i njenog izabranika svetska pandemija sprečila u tim zamislima i primorala da im najsrećniji dan u životu izgleda drugačije.

- Podelili smo proslavu u dva dela kako ne bismo okupljali veliki broj ljudi. Prvo smo se venčali u Opštini Palilula i otišli na porodični ručak, a naredne nedelje venčanje je održano u Vaznesenjskoj crkvi, s predivnim horom. Nakon toga proslavili smo s najbližim prijateljima u dvorištu jednog gradskog restorana - rekla je Milica i dodala:

- Planirali smo svadbu još pre korone, odlagali je već nekoliko puta i na kraju ipak odlučili da je organizujemo u najužem krugu porodice i prijatelja. Ovoj situaciji se, nažalost, ne nazire kraj, a mi moramo nastaviti sa životima. tako da smo se potrudili da sve osmislimo i organizujemo u skladu s trenutnom situacijom - navela je ona.

Tog srećnog dana njen otac, Mihailo Miša Janketić, nije bio sa njom. Velikan domaće filmske i televzijske scene preminuo je u maju prošle godine, ali njegova naslednica je napomenula da je ipak, na neki način, bio tu.

- Sve je bilo veoma emotivno, za celu našu porodicu, ali mi nije bilo teško. Iako fizički odsutan, tata je uvek prisutan, kroz sve nas, u svakom trenutku. Kada ostavite toliko toga iza sebe, kao što je on ostavio, vi zapravo nikad ne možete otići - zaključila je mlada glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati