Poznati

Direktno.rs

14. 08. 2020. 17:45 0

Severina ima koronu: Zarazila me bliska osoba

Pevačica Severina Kojić danas je obelodanila da je pozitivna na koronavirus. Ona se oglasila preko Instagrama i objasnila da je njen sin negativan na COVID-19.

Severina je u opširnoj objavi na Instagramu navela kako se zarazila, ali je i istakla da nema simptome. Njenu objavu prenosimo u celosti.

- Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID-19, dok je test mog sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preuzela sam sve mere, promptno izvestila oca deteta, te u dogovoru s ocem predala ga dva dana pre određenog termina, da samoizolaciju provede s njim, bez obzira na negativan test.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u sprskim medijima se pojavila vest da sam zaražena "partijajući po Dalmaciji s detetom".

Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, verovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan.

Apelujem na medije, posebno u Srbiji, da se suzdrže od objava neistinitih, neproverenih, odnosno izmišljenih informacija - navela je Severina u svojoj objavi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati