Poznati

Direktno.rs

01. 08. 2020. 18:07 0

Šarliz Teron objavila snimak na kojem brije glavu (VIDEO)

Šarliz Teron, južnoafrička glumica koja je stekla i američko državljanstvo, objavila je video na Instagramu tokom kojeg brije glavu za potrebe filma "Mad Max: Fury Road".

Glumica je na ovoj društvenoj mreži podelila snimak koji je star nekoliko godina, s obzirom na to da je pomenuti film izašao 2015. godine. U njemu je Teron tumačila lik Furiose kojoj je zaštitni znak obrijana glava.

Organizacija ove glumice "Charlize Theron Africa Outreach Project: CTAOP" organizovala je prikazivanje legendarnog filma u Los Anđelesu u sklopu jednog drajv-in bioskopa, i to joj je poslužilo kao inspiracija da sa brojnim pratiocima podeli video tokom kojeg se oprašta od svoje prepoznatljive plave kose.

- U čast prikazivanja filma "Mad Max: Fury Road" večeras, prisećam se ove tačke bez povratka kada sam stvarala Furiosu - napisala je glumica.

Mnogi su pozitivno komentarisali njenu hrabrost da učini ovoliko dramatičan potez zarad uloge, ali su i hvalili njen izgled bez kose. "Lepa žena je lepa i bez kose" i "Fantastična, svaka ti čast", samo su neke od reakcija, dok je bilo i onih duhovitijih: "Britni je to bolje odradila", glasio je jedan, aludirajući na događaj iz 2007. godine kada je pop pevačica Britni Spirs, prolazeći kroz težak period, obrijala glavu sama sebi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati