Poznati

Direktno.rs

05. 07. 2020. 15:09 0

"Crna Mamba" GOLA na Instagramu! (FOTO)

Manekenka i supermodel Naomi Kembel podelila je sa svojim pratiocima na Instagramu nekoliko ranije neobjavljenih fotografija.

Jedna od najuspešnijih manekenki na svetu i "živa legenda" modnih pista devedesetih godina prošlog veka, objavila je nekoliko fotografija koje nikad ranije nisu videle svetlost dana.

"Crna Mamba" kako su je mediji prozvali dok je harala modnim svetom, pozirala je u podzemnoj železnici kako bi promovisala torbe brenda "Valentino". Slike možda i ne bi privukle toliiku pažnju da Naomi na njima nije - skoro pa potpuno gola.

Kembel je godinama privlačila pažnju što zbog svojih dugih nogu i savršenog tela, tako i zbog "prgavog" karaktera - izraz kojim su je mediji "počastili". Naomi je godinama kasnije govorila o agresivnom ponašanju kojem je bila sklona i izvor problema pronašla u nesrećnom detinjstvu.

Sve to je sada iza nje, a čini se da decenijama od početka karijere i dalje uživa u svom poslu. Pogledajte fotografije koje vas neće ostaviti ravnodušnim:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati