Poznati

Direktno.rs

05. 07. 2020. 12:01 1

Kanije predsednik, Kim prva dama?!

Reper Kanije Vest objavio je na Tviteru da će se kandidovati za predsednika SAD.

Uspešni reper Kanije Vest nekoliko puta se sastajao sa trenutnim predsednikom SAD Donaldom Trampom i javno mu pružao podršku. To je mnoge začudilo jer je Tramp više puta optužen za rasističke izjave, ali Vest je svejedno ponosno nosio MAGA kačket ("Make America Great Again" - slogan Trampove kampanje).

Možda to i nije toliko iznenađujuće ako se uzme u obzir Kanijeova izjava da je ropstvo koje je trajalo u Americi 400 godina bilo "izbor".

Suprug rijaliti zvezde Kim Kardašijan sada je na Tviteru objavio da će se kandidovati na predstojećim izborima koji će se održati u novembru.

Iako zvanično još uvek nije prošao rok za podnošenje kandidature nezavisnih kandidata, iz Vestovog tvita nije najjasnije da li se radi o šali ili je reper zaista odlučan u svojoj nameri da bude novi vođa američkog naroda.

- Mi sada moramo ispuniti obećanje koje je dala Amerika i sa verom u Boga, ujedinjeni u našoj viziji, početi da gradimo budućnost! Kandidujem se za predsednika Sjedinjenih Američkih Država! - napisao je on, a ubrzo je stigla pozitivna reakcija od milijardera Ilona Maska koji je napisao "Imaš moju punu podršku!".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati