Poznati

Direktno.rs

04. 07. 2020. 20:26 0

Naga Ivana Maksimović: "Slikao me muž!"

Sportsko-bračni par Ivana Maksimović i Danilo Anđušić, koji ima devetnaestomesečnog sina Filipa, proslavili su pre nekoliko dana pet godina braka.

 - I tako mi, laganim koracima, dođosmo do našeg prvog jubileja. Mi amor, srećna nam velika godišnjica, volim te - napisala je tada srpska reprezentativka u streljaštvu, dok je košarkaš koji trenutno igra za jedan francuski klub, supruzi Ivani napisao da je "neverovatna žena".

Nakon što su oboje objavili ove romantične poruke na društvenim mrežama, sada kod Ivane na profilu stiže jedna provokativnija...

- Poželela sam za godišnjicu da slikamo nešto što nikada nismo. Iza sebe imamo toliko slika da albume ne možemo ni da prebrojimo, toliko uspomena da ne možemo da se odlučimo samo za jednu, najlepšu. Ova će svakako obeležiti naš zlatni vikend, i jutro kada me je muž u ovakvom izdanju slikao prvi put - napisala je sportistkinja u opisu fotografije gde je pozirala naga i uvijena u jorgan.

Ivana i Danilo su se verili 2014. na letovanju u Turskoj, a venčali su se 29. juna iduće godine, na grčkom ostrvu Santorini.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati