Poznati

Direktno.rs

28. 06. 2020. 18:57 0

Pevačica uz piće uživa u sopstvenom nastupu (FOTO)

Britanska superzvezda Adel nedavno je oduševila svoje fanove neverovatnom transformacijom, a sada je pokazala da iako i dalje pazi na ishranu, sebi "dozvoljava" da uživa u piću.

Adel je od trenutka stupanja na muzičku scenu bila prihvaćena kao "debeljuca". Činilo se da joj višak kilograma ne predstavlja veliki problem i da se ne opterećuje svojim izgledom. Onda nas je sve šokirala kada je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je izgubila skoro 50 kilograma.

Pevačica nije krila da iza novog izgleda stoji mukotrpan rad, a mnogobrojni nutricionisti su se utkrivali da otkriju koja je tajna njene dramatične transformacije.

Iako i dalje nije utvrđeno čega se sve odrekla, a čega pridržavala, činjenica je da Adel izgleda sjajno, ali i da neka zadovoljstva, poput alkohola, sebi i dalje dopušta.

Iako joj je ranije iz tima za odnose sa javnošću sugerisano da ne bi trebalo da koristi Tviter i Instagram u alkoholisanom stanju, jer ima običaj da objavljuje "nefiltrirane" stavove, Adel se nije previše uzbudila oko toga. I sada je svojim fanovima dala uvid u život "iza scene", podelivši dve fotografije na kojima se vidi kako uživa uz sopstveni nastup od pre par godina, a usput je napisala da su slike nastale nakon pet pića. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati