Poznati

Direktno.rs

26. 06. 2020. 19:00 0

Tipsarević priznao: "Nisam siguran da li pomažem ili odmažem"

Bivši teniser Janko Tipsarević otkrio je magazinu "Hello" koliko pomaže supruzi Biljani oko drugog deteta, ali i šta mu je potrebno da bi uspeo konačno da se odmori.

Tipsarević je nedavno proslavio dolazak na svet svog drugog deteta, sina kojem je dao neobično ime - Noa. U razgovoru za magazin "Hello", Janko nije krio da je umoran, ali i da se trudi da pomogne supruzi Biljani koliko može.

- Spavam šest-sedam sati, ali ne u kontinuitetu, već na rate. Probudim se, pa pomažem Biljani, mada se nekad pitam da li joj, zapravo, odmažem. Često mi kaže ja ću, idi spavaj u drugoj sobi, sutra te čeka naporan dan. Mnogo bi mi prijao vikend tokom koga bih mogao da se potpuno isključim, a to znači da ga provedem bez telefona. Najveći problem mi je što se i kod kuće ne odvajam od njega, kao da mi od svakog poziva zavisi život - otkrio je Tipsarević.

On je napomenuo i da se sa Biljanom trudi da ćerkica Emili ne oseti manjak pažnjje zbog dolaska brata:

- Oboje veoma vodimo računa o tome da ne stekne utisak da je Noinim rođenjem izgubila deo pažnje koju je imala. To pogotovo važi za mene, jer kod kuće provodim malo vremena. Zato, čim se Emili vrati iz vrtića ili šetnje, moj fokus u potpunosti se premešta na nju. Iako je dugo i uporno ponavljala kada će beba, prvih dana joj Noa nije bio naročito zanimljiv. Međutim, sada je već nešto duže budan i postaje znatiželjan, pa se ona sve više vezuje za brata - ispričao je Janko.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati