Poznati

Direktno.rs

18. 06. 2020. 16:41 0

Džoni Dep tvrdi: Imala je TROJKU sa manekenkom!

Holivudska zvezda Džoni (57) Dep je već niz godina u sudskim i medijskim bitkama sa bivšom ženom, glumicom Amber Herd (34), a najnovija tvrdnja koja će dobiti svoj prostor na sudu, iznenadila je javnost.

Naime, Dep tvrdi da je Amber imala vrelu akciju sa milijarderom Ilonom Maskom i manekenkom Karom Delevinj, i to dok su njih dvoje još uvek bili u braku.

Džoni i Amber su imali "gadan" razvod nakon što je ona njega optužila za fizičko nasilje. Međutim, Dep negira njene tvrdnje već godinama i ističe da je ona ta koja je bila nasilna, kao i da ima dokaze za to. 

Jedan od dokaza za neprimereno ponašanje glumice koje će Dep izneti na sudu je to da ga je Amber prevarila sa Ilonom i Karom, tačnije, imala seks sa oboje u njegovom stanu u Los Anđelesu 2016. godine, dok je on u tom trenutku snimao "Pirate sa Kariba" i nije bio kod kuće. Iste godine su se i razišli.

Manekenka i glumica Kara Delevinj će biti pozvana kao svedok, a nije poznato da li će biti prisutan i Ilon Mask koji je svojevremeno demantovao da je bio sa Amber dok je još bila u braku, već da su ušli u vezu nakon njenog raskida sa Depom.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati