Poznati

Direktno.rs

11. 06. 2020. 17:33 0

UŽIVO Suze poznatog voditelja u emisiji (VIDEO)

Poznati voditelj CNN-a rasplakao se u programu uživo dok je sa profesorom sa Harvarda razgovarao o dešavanjima nakon smrti Džordža Flojda.

Anderson Kuper, prepoznatljivo lice CNN-a, često je sklon iskazivanju emocija na malim ekranima. On se više puta tokom karijere našao u situacijama kada nije uspeo da zadrži suze ili smeh tokom programa. 

Nedavno se ponovila ta situacija tokom razgovora sa Kornelom Vestom, profesorom filozofije na Harvardu, koji je takođe i politički aktivista.

Kuper je sa Vestom pričao o ubistvu Afroamerikanca Džordža Flojda, čija je smrt ponovo otvorila diskusiju o rasizmu u SAD i pokrenula masovne proteste u ovoj zemlji.

U jednom trenutku Kuper je pokušao da izrazi zahvalnost profesoru Vestu na lekcijama koje deli američkom stanovništvu, ali su ga suze sprečile u tome. Profesor je ubrzo reagovao na emotivnu reakciju voditelja i rekao: "Brate, svi smo u ovome zajedno."

Pogledajte video:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati