Poznati

Direktno.rs

04. 06. 2020. 21:00 0

"Od nje sam naučio kako da budem neustrašiv"

Iako retko govori o svom privatnom životu, pevač Kit Urban u novom intervjuu otkrio je da je njegova supruga NIkol Kidman jako uticala na njegovu muziku tokom godina.

Pevač Kit Urban i glumica Nikol Kidman u braku su već 14 godina, a mnogi im zavide na toj dugovečnoj vezi. Oni retko kad govore o svom odnosu, ne želeći da daju medijima povod za različite tračeve.

Međutim, kantri zvezda je u intervjuu za "Apple Music" odlučio da otkrije nekoliko tajni njihovog uspešnog braka, ali i u kojoj meri je Nikol zapravo uticala na njegovu muziku.

- Ona ima odličan muzički ukus. Kao, ne zna ko peva, niti koji je žanr pesma, jednostavno je obožava. Samo joj je to važno. Od nje sam naučio kako da budem neustrašiv u umetnosti i da idem za onim što želim, bez previše preispitivanja - objasnio je Urban i dodao:

- Sve što ona kaže je: "Oh, ovo me zanima, idem tamo". Nikada se ne pita da li može nešto da učini. Njena strast jako je uticala na moju muziku u poslednjih pet do šest godina - rekao je Kit.

Urban i Kidman upoznali su se još 2005. godine na jednom događaju na kojem je on nastupao, a glumica nije mogla da skine oči s njega. Godinu kasnije su se i venčali, odnosno pet godina nakon što se Kidman razvela od glumca Toma Kruza, a Urbanu je to bio prvi brak. Imaju dve ćerke. Nikol iz braka s Kruzom ima još dvoje dece - sina i ćerku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati