Poznati

Direktno.rs

01. 06. 2020. 18:15 0

"Mučila me krivica, spasio me Isus!"

Manekenka Hejli Boldvin Biber u najnovijem intervjuu priznala je da je često muči osećaj krivice, ali da joj u tome pomaže njena posvečenost veri i Bogu.

Hejli Boldvin ćerka je Stivena Boldvina, najmlađeg brata iz čuvene glumačke porodice koja je krajem prošlog veka "harala" Holivudom. Pre dve godine ova mlada manekenka se udala za tinejdž zvezdu i pop pevača Džastina Bibera i tada je za nju čuo ceo svet.

Poznato je i da se mladi Biber smatra posvećenim hrišćaninom, pa ne čudi što je sebi za suprugu našao nekoga sličnih duhovnih osećanja.

Manekenka je u nedavnom intervjuu otvorila dušu i priznala da je često muči osećaj krivice zbog grešaka u prošlosti.

- Ležala bih u krevetu i razmišljala bih: "Ja sam udata žena i trebalo bi da sam prevazišla svoje tinejdžerske greške." Mislim da sam konačno došla do tačke kada moram da zaronim dublje. Morala sam da razumem šta Biblija kaže o osećanjima kao što su krivica i osećaj sramote. Osećam da je u mom životu postojala tačka gde sam živela samo da bih se istakla i bila u centru pažnje. U službi Isusu se ne radi o pojavi i isticanju - navela je Hejli i dodala:

- Za mene to je bio samo proces razumevanja. Ne moram samo da sedim i razmišljam: "O Bože, pogrešila sam kada sam imala 20 godina…" Volela bih da nisam to sebi radila. Isus bi bio više ponosan na mene - zaključila je manekenka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati