Poznati

Direktno.rs

31. 05. 2020. 22:00 0

Posle bolesti, lepe vesti: "Postajem mama!"

Manekenka i Viktorijin anđeo Rome Strajd nedavno je objavila lepe vesti da će uskoro postati mama, ali i da je dugo imala zdravstvenih tegoba.

Manekenka Rome Strajd, poreklom iz Holandije, objavila je lepe vesti da će uskoro postati mama. Međutim, dugo je od javnosti krila da je godinama imala zdravstvene problem koji su bili uzrokovani stresnim načinom života.

Iako nam se čini da je njeno zanimanje posao iz snova, manekenka je objasnila da je to daleko od istine.

- Pre dve godine dijagnostifikovan mi je PCOS (sindrom policističnih jajnika), nakon što sam pre sedam godina izgubila ciklus. Za mene je ovo saznanje bilo poražavajuće, jer je moja najveća želja bila da se ostvarim u ulozi majke. Bila sam uplašena da mi se san neće ostvariti, jer su mi rekli da ću sa ovom dijagnozom teže zatrudneti prirodnim putem - započela je Rome svoju ispovet u nedavnoj objavi na Instagramu.

- Istražujući, shvatila sam da nemam tipičan PCOS, već da je moj izazvan načinom života koji vodim. Moj organizam konstantno je bio pod stresom. Iako se nikad nisam osećala preumorno, zbog konstantnih putovanja, redovnih treninga i posebnog režima ishrane moje telo je bilo iscrpljeno. Mislim da moja kilaža nije bila dobra za moje telo, pa zbog toga nisam dobro podnosila stalna putovanja - objasnila je manekenka i napomenula da je ubrzo promenila svoje navike:

- Nastavila sam da istražujem PCOS i shvatila da treba da smanjim intenzitet treninga, dozvlim sebi da se opustim kada je hrana u pitanju i ugodim svom organizmu što češće mogu. Takođe, preselili smo se u Norvešku, kako bismo bili bliže porodici. Veoma sam srećna što mogu da kažem da sam regulisala svoj ciklus nakon sedam godina i da ćemo uskoro biti bogatiji za još jednog člana porodice.

- Svim ženama koje žele da se ostvare u ulozi majke poručila bih da  veruju u sebe i da budu lepe za sebe. Ne dopustite da vas misli o lepoti previše okupiraju - zaključila je Rome.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati