Poznati

Direktno.rs

31. 05. 2020. 10:32 0

Madona na udaru kritika zbog "najgluplje reakcije ikada"

Pevačica Madona suočena je sa snažnim kritikama javnosti zbog objave snimka na kojem njen sin pleše.

Poznata po svojim kontroverznim načinima iskazivanja stavova, Madona je još jednom na udaru javnosti. Ovog puta razlog je video snimak koji je pevačica postavila na Instagram, a na kojem njen sin Dejvid pleše uz hit Majkla Džeksona "They Don't Care About Us".

Čuvena pesma preminulog pevača u kojoj, između ostalog, peva o policijskoj brutalnosti koju je doživeo, Madonin sin je iskoristio kako bi iskazao svoje nezadovoljstvo zbog događaja koji poslednjih dana potresa Ameriku.

Ubistvo Afroamerikanca Džordža Flojda od strane belog policajca izazvalo je nerede u više od 30 američkih gradova, a brojne slavne ličnosti iskazuju svoj bes zbog nemilog događaja. I Madona se priključila toj akciji, ali se ubrzo suočila sa kritikama jer su mnogi videli snimak njenog sina kako pleše kao neprimerenu reakciju na debatu o rasizmu u toj zemlji.

"Kako nam ovaj video pomaže?", "Da, plesanje će puno doprineti ovoj borbi. Izađi iz svoje vile i kreni na ulice", "Upravo si pobedila rasizam plesom. Čestitam ti" i "Ovo je možda najgluplja reakcija koju sam do sada video" - samo su neki od ironičnih komentara ispod videa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati