Poznati

Direktno.rs

20. 05. 2020. 09:36 0

Zvezde koje su se pokajale zbog plastičnih operacija

Nekoliko slavnih imena nalazi se na listi onih koji se kaju zbog estetskih zahvata.

Različite procedure kao što su Botoks, povećanje usana, silikona u grudima ili liposukcije, samo su neke zbog kojih se slavne ličnosti kaju. Činjenica je da su im najbolji hirurzi uvek dostupni, ali evo dokaza da i najbogatiji mogu da donesu pogrešne odluke kada je u pitanju ulepšavanje.

Pogledajte koje su to pripadnice šoubiznis elite činile greške pri pokušaju da izgledaju lepše.

Nikol Kidman

Australijska glumica jedno vreme je bila na udaru svetskih medija zbog svog zaleđenog izraza lica. Bilo je očigledno da se podvrgla Botoksu, pa je odlučila da prizna da je bila žrtva prevelike količine ove supstance:

- Nikad se nisam operisala, ali da, nažalost sam ubrizgavala Botoks. Prestala sam sa tim i sada konačno opet mogu da pomeram lice - iskrena je bila glumica.

Kortni Koks

Slavna Monika iz "Prijatelja" bila je žrtva popularnih filera. Pre nekoliko godina je priznala da ih je sve izvadila.

- Nemam više filere u svom licu i sada se osećam bolje jer izgledam kao ja. Čini mi se da sada izgledam više kao osoba koja sam bila pre intervencije, barem se nadam da je tako - izjavila je glumica 2017. godine za "New Beauty".

Džejmi Li Kertis

Glumica često javno govori o svojim zahvatima i o tome da se uopšte ne isplate.

- Sve sam radila. Malo plastične hirurgije, malo liposukcije, malo Botoksa. I znate šta? Ništa od toga ne funkcioniše. Jednom prilikom sam izvadila "salo" ispod očiju jer sam izgledala naduveno tokom snimanja. Ali, niko vam ne kaže da ako izvučete salo iz jednog tela da će se pojaviti na nekom drugom mestu. Ništa od tih zahvata nije bez rizika. Postoji iluzija da kada nešto uradite, da je to to. Ali to nije istina, ja sam izgledala gore - priznala je Kertis.

Kortni Kardašijan

Rijaliti zvezda je još 2011. govorila o svom kajanju zbog implanata u grudima.

- Radila sam grudi, ali ako bih mogla da vratim vreme, ne bih donela istu odluku. Izgledala sam preslatko sa manjim grudima. Shvatila sam da se od mene očekivalo da izgledam na određen način i ozbiljno razmišljam da uklonim implante - navela je najstarija Kardašijan sestra.

Gvinet Paltrou

Gvinet je priznala da razmišlja o operaciji, ali da Botoks više neće koristiti.

- Plašim se odlaska pod nož, ali pitajte me opet kad napunim 50 godina! - rekla je glumica 2013. za "Harper's Bazaar" i dodala:

- Botoks sigurno neću opet ubrizgavati. Izgledala sam strašno. Izgledala sam kao Džoen Rivers! - otkrila je Paltrou.

Žizel Bundšen

Slavna brazilska manekenka priznala je u svom memoaru "Lessons: My Path to a Meaningful Life" da se kaje zbog korekcije grudi koju je uradila nakon dojenja dece.

- Kada sam se probudila nakon zahvata, pomislila sam: "Šta sam to uradila?" Osećala sam se kao da živim u telu koje ne poznajem. Prvih godinu dana stalno sam nosila široku odeću jer sam se osećala nelagodno.

Šer

Pevačica koja je poznata po estetskim zahvatima koje nikada nije ni pokušavala da sakrije, otkrila je pre nekoliko godina časopisu "People" da se kaje zbog onoga što je uradila svojim grudima.

- Od svih zahvata kajem se zbog grudi. Moje operacije su bile noćna mora. Grudi su mi u potpunosti kasapljene, a ništa nije postignuto Štaviše, izgledaju gore nego što su bile pre - zaključila je Šer.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati