Poznati

14. 05. 2020. 07:09 0

"Nisam trudna, ugojila sam se" (FOTO)

Kortni Kardašijan, jedna od sestara iz popularnog rijalitija koji je osvojio svet, negirala je glasine da je u drugom stanju.

Ako je suditi na osnovu onoga što smo pročitali na nedavno objavljenoj fotografiji, Kortni Kardašijan bi možda mogla da se iskoristi kao uzor mladim devojkama. Da, zvuči neverovatno, ali izgleda da je najstarija sestra Kardašijan shvatila da su nesavršenosti normalne.

Za razliku od svoje dve godine mlađe sestre Kim koja na svakoj slici pokušava da postigne utisak savršenosti, Kortni je objavila fotografiju na kojoj je primetan njen stomak koji, nećete verovati, nije ravan!

Zvezda rijaliti emisije "U korak sa Kardašijanima" koja od 2007. godine okupira umove gledalaca širom sveta, nije se libila da pokaže svoje telo čak i kada nije u potpunosti zategnuto. Naime, Kortni koja je majka troje dece - Mejsona, Penelope i Rejn, koje je dobila tokom veze sa Skotom Disikom - postavila je na Instagram fotografiju u kupaćem kostimu, a onda se pojavio komentar znatiželjnog fana koji je želeo da sazna da li je ona trudna.

- Ovo sam ja sa nekoliko kilograma viška, i zapravo volim kako izgledam. Rađala sam tri puta i moje telo ovako izgleda - napisala je Kortni ispod fotografije na kojoj je očigledno da se nije previše opterećivala vežbanjem nakon trećeg deteta.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati