Poznati

Direktno.rs

12. 05. 2020. 19:01 0

Porodica pilota: Za tragediju je kriv i Kobi

Porodica pilota koji je leteo helikopterom u kojem su poginuli slavni NBA košarkaš Kobi Brajant i njegova ćerka, odgovorili su na tužbu Brajantove udovice.

Članovi šire porodice pilota koji je poginuo sa Kobijem tog kobnog dana odgovorili su na optužbu Vanese Brajant i naveli da su za nesreću krivi i putnici.

- Sva šteta koja je nastala rezultat je neodgovornosti putnika, koji su, svesni rizika i opasnosti, odlučili da polete, uprkos lošim vremenskim prilikama. Pilot ni za šta nije kriv - navodi se u saopštenju, a prenosi "People" magazin.

Udovica košarkaša Los Anđeles Lejkersa je u februaru podnela tužbu protiv kompanije Island Express Helicopters u čijem je vlasništvu vozilo koje se srušilo. Tada je navela da smatra da je pilot odgovoran za nesreću jer nije dobro procenio vremenske prilike i rizik poletanja.

U tužbi je napomenuto i da je kompanija odgovorna jer je trebalo ranije da upozori pilota o slaboj vidljivosti tog dana.

Nesreća je rezultirala smrću šestoro ljudi, među kojima su bili Kobi Brajant, njegova ćerka Điana, ali i pilot. Za sada nije poznat uzrok pada helokoptera, ali je utvrđeno da kvara na motoru nije bilo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati