Poznati

Direktno.rs

06. 05. 2020. 18:15 2

KAKO ste nazvali dete?! Ime koje ne postoji na svetu

Pevačica Grajms objavila je na svom Tviter profilu da će se njeno prvo dete, koje je dobila sa milijarderom Ilonom Maskom, zvati - X Æ A-12.

Ona je poznata po svom "vanzemaljskom" vizuelnom identitetu, pa možda i ne treba da nas čudi ovo neobično ime koje je dala detetu. Pevačica se juče porodila, a Ilon Mask je pre nekoliko sati obavestio javnost da se radi o dečaku. Ipak, glavna vest nije pol deteta već činjenica da će se zvati X Æ A-12. Grajms je na Tviteru "objasnila" odakle joj je došla inspiracija za ovo neobično ime, a jedan korisnik Tvitera je izgleda pogodio da bi ovo ime trebalo da se izgovara Iks Eš Arhangel.

Da li je u pitanju šala ili je srećni par ozbiljan u svojoj nameri da sina odgaja i pusti u svet sa ovim imenom, ostaje da saznamo. Mask je na molbu jednog pratioca na Tviteru sinoć objavio prvu sliku bebe:

Biznismen rođen u Južnoafričkoj Republici nedavno je izazvao pometnju serijom tvitova u kojima zahteva da vlasti "oslobode Ameriku", misleći na stroge zabrane o vraćanju na posao koje su i dalje na snazi u Sjedinjenim Državama. Nakon toga, obavestio je javnost i da planira da proda sve što poseduje, uključujući sve nekretnine. Na pitanje da li to radi zato što mu treba novac ili iz protesta što svet gori, Mask je napisao da mu novac nije potreban, već želi da se posveti Zemlji i Marsu, kao i da je posedovanje imovine samo opterećenje:

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati