Poznati

Direktno.rs

31. 03. 2020. 14:07 0

Van Dam poslao video poruku Dragani Mirković!

U borbi protiv pandemije koronavirusa veći deo planete povukao se u izolaciju, pa tako i Dragana Mirković koja je sa porodicom u Beču, a među onima koji joj pružaju podršku našao se i njen kućni prijatelj, holivudska zvezda Žan Klod Van Dam.

Jedan od najpopularnijih glumaca na svetu sa kraja prošlog veka snimio je emotivnu poruku za Draganu i njenog muža Tonija, i postavio je na društvene mreže pokazujući da je sa njima u mislima iako su fizički razdvojeni, i iskoristio priliku da im se zahvali na prijateljstvu.

- Siguran sam da ćete me videti, Toni i Dragana, hvala vam na ljubavi i podršci svih ovih godina. Obožavam Draganinu muziku, vašu porodicu, nedostajete mi i šaljem vam poljupce. Uz božiju pomoć uskoro ćemo biti zajedno. Toni, volim te - rekao je slavni glumac, koji je upravo ovih dana trebalo sa Draganom i Tonijem da se druži u Australiji, ali do susreta zbog epidemije koronavirusa nije došlo.

Inače, sam video izazvao je oduševljenje fanova filmske zvezde pa je post za kratko vreme imao više hiljada komentara, a podelila ga je na svojim profilima i folk diva.

- Pravi prijatelji nađu način da pruže podršku kada deluje nemoguće. Hvala od srca dragi prijatelju - napisala je Dragana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati