Poznati

Direktno.rs

28. 03. 2020. 13:11 0

"Sje**ću te!" Žestoka TUČA rijaliti milionerki

Situacija između rijaliti sestara Kim i Kortni Kardašijan se pogoršava već neko vreme, a sada je i eskalirala u premijernoj epizodi 18. sezone njihovog šoua "U korak sa Kardašijanovima".

U kratkom klipu smo konačno otkrili koji je bio razlog da se svađa između Kim (39) i Kortni (40) pretvori u žestoki fizički obračun.

Naime, Kim je odlučila da "pecne" Kortni kada se u razgovoru sa njom i druge dve sestre - Kloi i Kendal, žalila na to kako njihova mama Kris Džener uvek očekuje od nje da uradi za nju sve što traži. Kim je u to uključila i Kloi, ali namerno izostavila Kortni i dodala da je to zato što nju nije briga da pomaže drugima.

Kortni je na to "eksplodirala" i rekla joj da će je "sje**ti" ako nastavi tako da priča, a onda ustala i srušila je na pod. Kloi je pokušala da ih razdvoji, ali se i Kim "pomamila" i krenula da juri stariju sestru po prostoriji i udara je rukama iz sve snage, kao i nogom u stomak, uz pretnje da će je zveknuti pesnicom u lice.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati