Poznati

Direktno.rs

26. 03. 2020. 09:47 1

I dalje bruje mreže: Ana Nikolić PIJANA u emisiji?!

Gostovanje Ane Nikolić u emisiji Ognjena Amidžića je samo po sebi izazvalo ogromnu pažnju, ali ne samo u prvi mah zbog onoga što je pričala u emisiji, već i zbog njenog diskutabilnog ponašanja.

Iako je u emisiji gostovala u utorak uveče, Jutjub gde su objavljeni snimci pevačice i društvene mreže, i dalje vrve od novih komentara i diskusija na temu - da li je Ana bila pijana u toku gostovanja ili ne?

Dok je pričala o borbe sa viškom kilograma (i otkrila da je u najgorem periodu imala više od 100 kilograma), kao i o tome da ju je razvod od repera Stefana Đurića Raste sa kojim ima ćerku Taru "slomio" i da je on bio njena najveća ljubav, Ana se ponašala izrazito čudno...

Mahala je rukama, pravila predugačke pauze u govoru, skretala s teme, sedela neumesno na kauču i imala neuobičajene facijalne ekspresije. Mnogi smatraju da je logično zaključiti da je bila pod dejstvom alkohola, jer ga je i pred gledaocima konzumirala.

Ona je odgovorila i na pitanje koje vrste droge je probala: - Nijednu. Moj bivši muž mi je rekao da sam primitivna jer samo još primitivni ljudi piju alkohol - rekla je pevačica, koja je pila i tokom emisije.

Pogledajte delove gostovanja Ane OVDE i OVDE.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati