Poznati

25. 03. 2020. 18:44 0

Brenda se bori sa rakom: LJUTA jer je ugrožavaju

- Volim ovaj svet i volim svoje postojanje u njemu, radim šta mogu. Zašto to ne rade i ovi ljudi? - zapitala se besna glumica.

Američka glumica Šanon Doerti (48) zvezda serija "Beverli hils" i "Čari" godinama se bori protiv opake bolesti, a sada kada se svet suočio sa korona virusom, glumica je imala važnu poruku za sve.

Naime, njoj je tumor dojke dijagnostifikovan još 2015. godine, uspela je da ga pobedi, ali joj se u proteklih godinu dana opaka bolest vratila, a glumica je nedavno izjavila da je tumor u četvrtom stadijumu.

Obzirom da korona virusa strahuje svet, ali se ne pridržava propisanih prvila, izolacije, glumica je odlučila da se oglasi i putem društvene mreže apeluje na javnost.

- Ostajem u kući i ljutim se za sve nas. Za moje ljude koji se bore sa rakom kao i ja. Za moju mamu i moju porodicu. Za moga supruga. Za moje prijatelje i za svakoga od vas. Boriti se sa rakom u četvrtoj fazi dovoljno je teško. Imam prijateljicu koja je odlučila završiti bitku sa rakom i koja je sada u bolnici po poslednji puta - napisala je ona na Instagramu.

Glumica se zatim razbesnela i poslala poruku svima koji ne poštuju izolaciju i karantin.

- Ovi ljudi putuju kako bi uživali. Koliko je teško ostati u kući? Ne pridržavaju se propisanih pravila, ne drže razmak i ne izlaze samo u slučaju krajnje nužde. I ja volim svež vazduh, ali u svom dvorištu, daleko od svih. Zašto? Zato što volim ovaj svet i volim svoje postojanje u njemu. Ja radim šta mogu. Zašto to ne rade i ovi ljudi? - zapitala se besna glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati