Poznati

Direktno.rs [ Izvor: Bright Side ]

21. 03. 2020. 21:53 0

Zvezde zaljubljene u svog fana: Ljubav odoleva godinama

Da je sve moguće i da ljubav ne poznaje granice dokazuju ovi parovi čije se veze i brakovi odupiru svim preprekama.

Svi su jednom maštali o druženju sa poznatom zvezdom. Ali nismo mislili da je to uopšte moguće, ponekad je dovoljno biti na pravom mestu u pravo vreme i može da nam se dogoditi čudo, piše Bright Side. Upravo tako započele su veze između ovih zvezda i njihovih obožavatelja.

Džastin Biber i Hejli Baldvin

Kad je Hejli bila mlađa, bila je veliki fan Džastina Bibera i Selene Gomez. Nakon što su se njih dvoje rastali, Hejli i Justin su se prvi put sreli kada ih je upoznao njen otac. Više puta su raskidali i mirili se, otkad su stupili u vezu 2014. godine, a dokaz da je njihova ljubav opstala i postala nepobediva je dokazano kad su se venčali 2019. godine u Južnoj Karolini.

Kim Kardašijan Vest i Kanje Vest

Kanje je bio veliki fan Kim Kardašijan pre nego što su zvanično počeli da izlaze. Jednostavno je „znao da će biti njen muškarac na duže vreme“, kako je izjavio u jednom intervjuu. Kada su se prvi put sreli pogrešno je izgovorio njeno prezime, mislio je da je "Kard-dijon". Njihovo venčanje je bilo raskošno u italijanskom stilu i sada imaju četvoro dece: Sever, Sainta, Čikago i Psalmu.

Džesika Alba i Keš Voren

Džesika je upoznala Keša na produkciji filma Fantastična četvorka 2004. godine, gde je bio asistent u produkciji. Keš je Džesiku obožavao godinama, a oni su se kasnije venčali i trenutno imaju troje dece.

Džon Travolta i Keli Preston

Iako su oboje poznate ličnosti, Keli se zaista zaljubila u Džona onog trenutka kada je ugledala plakat za film Brilijantin. Znala je da će se udati za tog čoveka, stupili su u srećan brak još 1991. godine i i dalje možemo da uživamo u njihovoj ljubavi na crvenim tepisima.

Met Dejmon i Lusijana Barozo

2002. godine Met je radio na filmu “Forever Together” u Miamiju. Jedne noći otišao je u bar u kojem je radila Lusijana. "Bukvalno sam je video preko prepune sobe, bukvalno", rekao je Met u razgovoru sa Elen DeGeneres, kada ga je upitala kako su se upoznali. Sada su u srećnom braku od 2005. godine i imaju četvoro dece.

Riz Viderspun i Džim Tot

Džim Tot je radio u agenciji koja je promovisala Risin rad. Tehnički možemo reći da su joj oni  plaćeni navijači. U srećnom su braku i imaju jednog sina.

Bili Džo Armstrong i Adrijana Neser

Bili je upoznao svoju suprugu na jednom od svojih koncerata, a ona je bila veliki fanova benda “Green Day”. Venčali su se 1994. godine i imaju dva sina.

Patrik Dempsei i Džilijan Fink

Džilijan Fink je bila izuzetno uzbuđena kada je Patrik zakazao friziranje kod nje 1994. godini. Bio joj je sladak i stalno je flertovala s njim. Venčali su se 1999. godine i imaju troje dece: Talulu, Darbi i Sulivanu.

Stiv Harvi i Marjorie Briddžes

Stiv i Marjorie upoznali su se u klubu za komičare u Memfisu, gde joj je Harvei prišao i rekao joj na pozornici: "Ne znam ko ste, ali oženiću vas."

Džulija Roberts i Deni Moder

Deni je bio veliki fan Džulije. Bio je snimatelj na setu filma “Meksički film” i tokom snimanja su se zbližili. Venčali su se 2002. godine i imaju troje dece.

Džeri Sainfeld i Džesika Sklar

Iako se Džesika nikada nije hvalila slavom svog supruga, postala je poznata po pisanju kuvarskih knjiga i vođenju dobrotvornih organizacija. Upoznali su se u teretani 1998. godine. Džesika je napustila svog tadašnjeg supruga sa kojim se tek vratila sa medenog meseca. Venčali su se 1999. godine i imaju troje dece.

Adam Sandler i Žaklin Titone

Sandlerova karijera bila je na vrhuncu kada je upoznao svoju buduću ženu. Upoznali su se na setu filma “Dad of Format”. Takođe, imali su puno zajedničkih prijatelja. Počeli su da izlaze, a venčali su se 2003. godine i imaju dvoje dece.

En Hetavej i Adam Šulman

En je upoznala svog supruga, producenta, 2008. godine preko zajedničke prijateljca. Kako se ispostavilo, Šulman je već bio njen veliki obožavalac. Između njih se odmah stvorila hemija i ubrzo su postali nerazdvojni. Venčali su se 2012. godine i imaju dvoje dece.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati