Poznati

Direktno.rs [ Izvor: 24sata.hr ]

27. 01. 2020. 16:39 0

Kobi i Vanesa - ljubav koja je trajala 20 godina

Košarkaški as Kobi Brajant poginuo je u nedelju posle pada helikoptera. Svet oplakuje legendu, a dodatno je potresna i činjenica da je sa njim u helikopteru bila i jedna od njegovih kćerki, Điđi (13). U nesreći nije bilo preživelih i ukupno je devetoro ljudi izgubilo živote.

U ovim teškim trenucima, najviše je pogođena Kobijeva supruga Vanesa sa kojom je imao četiri ćerke. U intervjuima je često isticao kako je bivša plesačica njegova prva i jedina ljubav. Najveća podrška i najbolji prijatelj. Pričao je i kako nikada nije upoznao hrabriju i bolju osobu, i kako će joj večno biti zahvalan.

Sve je krenulo krajem prošlog veka. U novembru 1999. godine Kobi Brajant je snimao album koji nikada nije ugledao svetlost dana, a tada još uvek maloletna Vanesa Lejn radila je kao plesačica. Upoznali su se kada je on imao 21 godinu, a ona samo 17 - bila je reč o ljubavi na prvi pogled. 

Samo šest meseci nakon toga, Kobi je zaprosio Vanesu iako nije imao podršku roditelja. Smatrali su da je još uvek premlad za brak i da treba da se fokusira isključivo na karijeru. Između ostalog, smetalo im je i što je njegova izabranica druge rase. Ipak, to njihovu ljubav nije uspelo da poljulja. Nekoliko meseci nakon toga, par je imao katoličko venčanje s obzirom na to da su oboje bili vernici, a njegovi roditelji nisu prisustvovali ceremoniji. Legendarni Kobi više od godinu dana nije pričao sa roditeljima, a onda je na svet došla njihova unuka, Brajantova najstarija ćerka Natalija Dijamante Brajant (17). "Ratne sekire" napokon su bile zakopane, a novopečeni roditelji su mogli da uživaju u porodičnoj atmosferi.

Dve godine nakon što je na svet došla prva ćerka, mladi bračni par doživeo je tragediju - Vanesa je imala spontani pobačaj. Nikada nisu voleli da pričaju o tom događaju, ali su priznali kako im je brak nakon toga očvrsnuo. Ipak, sreća im se ponovno nasmešila, 2006. par je dobio Đianu.

"Šuškalo se" kako je u braku dolazilo i do trzavica, pa da je Vanesa 2011. podnela zahtev za razvod zbog navodnih preljuba, ali ipak do kraha nije došlo. Brajant je u više navrata spominjao važnost crkve koja je bila uz njega kada mu je bila potrebna pomoć. Legendarni košarkaš naglasio je kako su supruga i on, uprkos svim poteškoćama, ostali zajedno zahvaljujući veri i velikoj ljubavi. 

Dve godine su objavili kako je zahtev za razvod braka povučen i da ponovno uživaju u ljubavi. U intervjuima je često isticao kako je bivša plesačica njegova prva i jedina ljubav, najveća podrška i najbolji prijatelj. Pričao je i kako nikada nije upoznao hrabriju i bolju osobu i da će joj večno biti zahvalan za sve što je uradila za njega. Vanesa mu je podarila još dve devojčice, 2016. rodila se Bijanka Bela Brajant, a pre samo sedam meseci na svet je došla Kapri Kobi Brajant.

Pre nekoliko meseci su proslavili i 20 godina braka, a dirljiva poruka košarkaša je raznežila brojne pratioce na društvenim mrežama.

- Na današnji dan pre 20 godina upoznao sam moju najbolju prijateljicu, moju kraljicu. Večeras sam odlučio da je odvedem u Diznilend kako bismo proslavili kao u stara vremena, pre četiri princeze. Volim te, mamasita, zauvek - napisao je Kobi u novembru prošle godine. 

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


U trendu

Zoran Živković [29.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati