Poznati

Direktno.rs

26. 01. 2020. 13:00 0

Učesnik X Faktora uhapšen zbog pedofilije

Danijel Ros Tetli, koji je učestvovao u britanskom muzičkom takmičenju "X Faktor" 2018. godine, uhapšen je i osuđen na devet godina zatvora po pet tačaka seksualne eksploatacije deteta.

Tetli je godinama slao eksplicitne poruke maloletnicima - poslao je čak deset hiljada poruka u kojima maloletnim dečacima traži da mu pošalju slike genitalija, nakon čega će im on poslati novac.

Pedofil je završio u zatvoru zbog poruka koje je slao dečacima od 15 i 16 godina koji su ga prijavili. Osuđen je na devet godina zatvora i osam godina prismotre po izlasku iz zatvora.

Tetli ima 39 godina, a u muzičkom takmičenju je pre dve godine dogurao do polufinala. Pojavljivao se u brojnim emisijama na britanskim televizijama i gostovao u Jutarnjem programu s ostalim četvrtfinalistima.

Jedan mladić, Denijeva žrtva, izjavio je kako sada ne veruje odraslima i misli kako su samo fini prema njemu jer žele nešto od njega. "Odrasli ne razumeju koliko ovakve situacije mogu da promene život", rekao je u svom iskazu.

U odbrani je rečeno da je Tetli nakon preseljenja u London počeo da konzumira alkohol i narkotike, zbog kojih je potpuno izgubio kontrolu. Navodi se kako je krivio kokain za svoje "ispade".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati