Muzika

[ Izvor: Mediji ]

17. 05. 2022. 16:01 5

Duška Vučinić razočarana: Šatori, testiranja, gužve

Novinarka i komentatorka Evrovizije Duška Vučinić otkrila je da je više očekivala od organizacije Evrovizije u Italiji.

"Kao i uvek, biću iskrena. Stalno sam potencirala tokom boravka u Italiji da sam od njih očekivala mnogo više kada je organizacija u pitanju. Gledajući njihov 'San Remo' i ostale događaje, očekivala sam da će to biti fenomenalno i spektakularno. Sa druge strane nalazim opravdanje da ih je korona usporila u mnogo čemu. To je televizijski šou i najbitnije je ono što se emituje. Nisam najzadovoljnija ponudom pesama koje su učestvovale, ali nisam muzički ekspert, već konzument istog. Svega je tu bilo kao što svake godine na Evroviziji imamo, ali je ponuda morala biti malo bolja. Imali su peh sa kinetičkim sunce, a sve vreme su se uzdali u taj momenat. Baš iz tog razloga je sama bina bila mala. Dogodio im se maler, kinetičko sunce nije radilo, ali su ga iskoristili maksimalno koliko su mogli", rekla je ona za beogradske medije.

"Morali smo da idemo da se testiramo na korona virus na svaka 72 sata i to nije bilo dobro organizovano. Tu su bila dva šatora, gde su se stvarale velike gužve, padala kiša, izvođači su u tim trenucima bili delimično sređeni, jurili kišobrane, a onda su organizatori odustali od tog testiranja, jer je na globalnom nivou rešeno da se više ne testiramo, osim za one koji imaju simptome. Takođe, delegacijsko mesto gde se svi nalazimo pred odlazak na binu je bio veoma mali. Nismo mogli da pratimo dešavanja u areni. Naučili su lekciju kako da to sledeći put izgleda bolje", dodala je Duška.

Smatra da ove godine nije bila mnogo surova tokom komentarisanja Evrovizije, ali ipak su je mnogi prozivali na društvenim mrežama.

"Takva sam i u privatnom životu, ako neko zbija šale na sopstveni račun, to sam onda ja. Nisam bila surova ove godine. Moj cilj je bio da se piše i priča samo o Ani, a ne da se priča o tome šta je Duška rekla u datom trenutku", zaključila je novinarka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati